Limhamns Byggservice AB ny samarbetspartner till Bosna

Bosna kan för säsongen 2024 presentera en ny samarbetspartner i form av Limhamns Byggservice AB.

Med en gedigen erfarenhet och en passion för byggbranschen är Limhamns Byggservice AB redo att betjäna er. Deras team av kvalificerade yrkespersoner strävar efter att leverera högkvalitativa byggtjänster som möter era behov. De är dedikerade till att skapa enastående resultat och ge er den bästa möjliga upplevelsen.

Limhamns Byggservice AB grundades av två erfarna byggexperter med en gemensam vision och dedikation till kvalitet och kundnöjdhet. 
Från början var deras fokus att erbjuda skräddarsydda bygglösningar som möter deras kunders behov och önskemål. Genom att sätta höga standarder för utförande och noggrannhet har de vunnit förtroende hos kunder och etablerat siv som en pålitlig byggpartner.

Mer info om vår samarbetspartner hittar ni på deras hemsida:

https://limhamnsbyggservice.se/

Limhamns Byggservice AB
Bjurögatan 43, 211 24 Malmö 
070-092 47 73

Vi säger ännu en gång välkomna till Limhamns Byggservice AB och hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete.

Som Bosnas samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och märkas tillsammans med oss. Att synas tillsammans med Bosna blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärkets personlighet och attityd. Tag kontakt med oss redan idag, bhsk2010@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter