Vi tackar våra trogna samarbetspartners

Vi är glada att kunna meddela att vi förlängt vårt samarbete med tre viktiga kuggar Snabb Klick, Imcreative  och Klarins Badges AB som har varit med oss länge. 

Fina bilder som Snabb Klick (Dzeno) tar på våra matcher har Imcreative använt i sin design till våra medlems, sponsorkort, sponsorbroschyrer och till sist så har Klarins Badges printrar ut allt detta och diverse reklamtryck.

Snabb Klick har inrett sin studio till jul och nyårs tema. Passa på och besök deras fina studio för fotografering  med jul och nyårs tema. Ett ypperligt tillfälle att skapa eviga minnen, att väcka ert barnasinne och visa ert/eran barn att Tomten finns på riktigt.

Om ni skall ha bröllop, fest, dop eller student i Malmö eller på annan plats, så kommer hör av er och Snabb klick dokumenterar er högtid.
Mer info hittar ni på deras hemsida:

https://snabb-klick.com

Imcreative  hjälper dig med webb och grafisk design som passar dig och den verksamhet som du arbetar med. Deras team har lång erfarenhet av att skapa användarvänliga och attraktiva webbplatser, och är alltid beredd att ge dig råd och stöd under hela processen. 
Mer info om Imcreative hittar ni nedan:

https://www.imcreative.at

Klarins Badges AB är en av landets ledande tillverkare av reklamknappar,namnbryckor och det mesta inom print och kan tillgodose alla behov från 100 till 100.000-tal med en- eller flerfärgstryck.

Mer info om vår samarbetspartner hittar man på deras hemsida :
http://www.klarins.se/

Som Bosnas samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och märkas tillsammans med oss. 
Att synas tillsammans med Bosna blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärkets personlighet och attityd.
Tag kontakt med oss redan idag, bhsk2010@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter