Bosna inleder samarbete med Wipit AB

Bosna och Wipit AB  inleder samarbete för att skapa en framgångsrik fotbollsförening. Fotbollen betyder mycket för många och fyller en viktig plats i samhället.

Wipit AB erbjuder kompletta, skräddarsydda lösningar inom IT, Larm, Kameraövervakning, Nätverk och Passersystem (Passagesystem). – hela vägen från projektering till installation, integration och service.

Wipit AB drivs utav vår förra spelare Atilla Albayrak som säger så här om sitt företag:

-Wipit AB är ett modernt företag sedan 2008 som brinner för IT & moderna lösningar och står för kvalité och service.
Vår affärsidé är att leverera tjänster på ett säkert sätt för att hjälpa våra kunder i deras vardag. Vi ligger i framkant och hänger med i teknikens snabba utveckling.
Vi hjälper företag att arbeta smartare och effektivare genom att leverera marknadens främsta och mest kostnadseffektiva IT-lösningar, Säkerhetslösningar och Nätverkslösningar.
Vi värdesätter alla våra kunder. Våra tjänster passar företag i alla storlekar, privatpersoner och BRF/Fastighetsägare. Vi levererar idag tjänster till olika typer av kunder.

-Atilla är en kär vän som brinner mycket för Malmö fotbollen. Han har tidigare varit sponsor i Prespa Birlik. Han har följt vår framfart och var även med på vår fest som vi hade för en vecka sen och Atilla gillade vad han såg och ringde självmant upp där han berättade att han ser vårt arbete och  arrangemang och att han vill vara vår sponsor from nu. 

Otroligt stor glädje och bevis på att man gör något bra när utomstående personer märker lagets utveckling och framfart, säger Bosnas sportchef Fatmir Skrijelj.

För mer information om Wipit AB och deras utbud, besök gärna deras hemsida

https://wipit.se

ADRESS
Hyllie Boulevard 53, 215 37 Malmö
Arenavägen 29, 121 77 Johanneshov

TELEFON MALMÖ
040-22 92 84


TELEFON STOCKHOLM
08-19 34 44

TELEFON GÖTEBORG
031-88 47 11

EMAIL
kund@wipit.se

Som Bosnas samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och märkas tillsammans med oss. 
Att synas tillsammans med Bosna blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärkets personlighet och attityd.
Tag kontakt med oss redan idag, bhsk2010@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter