Kaptenen lägger skorna på hyllan

Bosna:s lagkapten sedan många år tillbaka, Vernes Puric, meddelar nu att han lägger skorna på hyllan. Därmed tappar Bosna en av sina mest rutinerade spelare.

Vernes kom till Bosna 2015 och blev snabbt en nyckelspelare i laget. Till en början användes han mycket som mittback och högerback och bidrog med sin kraftfulla spelstil på sin kant.
Med tiden flyttades Vernes in på vänsterback position och har spelat där som ordinarie, med lagkaptensbindeln på sin arm, under ett antal säsonger nu.

Vernes har förutom att vara en stabil försvarsspelare med fysiken och huvudspelet som främsta styrkor även varit en ledare av rang. Hans engagemang för klubben och laget har smittat av sig och ledaregenskaperna kommer att saknas liksom de rent spelmässiga kvalitéerna.

-Efter en lång process har jag nu tagit beslutet att avsluta min aktiva karriär efter den här säsongen. Min tid i Bosna har varit helt fantastisk. Jag har haft nöje att representera denna vackra klubb i nio år. Där vi senaste två åren har haft stora framgångar och två avancemangen där Bosna kommer spela div 3, 2024.

Jag vill tacka alla ledare och spelare i  klubben för den support jag känt dagligen. Tack till alla fantastiska supportrar, som var med oss i medgång och i motgång. För det är jag evigt tacksam, säger Vernes Puric.

Under festen i lördags tackade klubben en stor spelare och kapten Vernes för alla de fina åren i Bosna-tröjan.

Men Vernes lovade att ansluta sig till våra duktiga Old boys där han kommer göra stor nytta för laget.

Tack för allt , VERNES PURIC!!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter