Välkommen Sami Güngör

Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera ett mycket starkt nyförvärv inför säsong 2024. Det är den 34-årige mittfältaren Sami Güngör som ansluter och kompletterar vår trupp.

Sami kommer närmast från spel i Kosova IF men han har också erfarenhet från bl annat FC Rosengård, IFK Klagshamn, Lunds BK, Prespa Birlik, IFK Malmö, FBK Balkan, Ariana FC osv.

Fatmir Skrijelj om Sami:

-”I tre års tid har jag sökt efter en playmaker utan att lyckas, fram till nu. 
Denna sorts lirare har Bosna verkligen varit i behov av. En intelligent mittfältare som är extremt bolltrygg och skicklig. Har massor av erfarenhet, vet när han ska lugna spelet samt öka tempot. En motor helt enkelt. BHSK har fått sin Toni Kroos! 

BHSK är inte mer en liten klubb som ingen tar hänsyn till i Malmö fotbollen. Vi växer på rätt sätt och det bevisar vi återigen med värvningar som Sami Güngor.”

Hur känns det nu att vara klar för Bosna? 
-De känns bra, spännande man framförallt väldigt kul.

Hur har de första intrycken av klubben varit?
-Har egentligen inga första intryck man har varit runt klubben förut,vänner som spelat där och personer man mött sen innan och alla har pratat bra om klubben. Har blivit väl omhändertagen av Fatmir och Hekurim.

Vad hoppas du att kunna bidra med? 
-Hoppas kunna bidra med mycket poäng och en fin fotboll så våra supportrar njuter när dem kollar på våra matcher.

Hur är dina förväntningar på 2024?
-Förväntningarna är väl att vi ska fortsätta på de Bosna byggt upp under den föregående säsongen och ge supportrarna de dem förtjänar. 

Hjärtligt välkommen Sami !

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter