RUTINERAD BACK FÖRSTÄRKER

Vi är glada att kunna presentera ännu ett nyförvärv som valt Bosna före andra klubbar. Vi kan idag presentera 27-årige Evvel Husić som närmast kommer från FC Trelleborg och vi är mycket nöjda över att han vill vara en del av vårt bygge 2024.

På sitt CV har han bla Trelleborg FF, IFK Malmö, Balkan, LB07, Malmö City, FC Bellevue.

Sportchef Fatmir Skrijelj om Evvel:

-”Evvel har jag varit på jakt i över två års tid, efter många men och om har han äntligen landat där han hör hemma. Han lekte svårfångad fram till vår borta match mot Stehag. Där hade vi en sjuk atmosfär bland våra fans. Vi skrek och hoppade i 90 minuter. Evvel fick gåshud av det och gick fram till mig och sa bara ’ jag är klar, ge mig papprena jag skriver under omgående ’ hahaha. 

Evvel är en erkänd duktig försvarare. Skolad, tuff, hård, stark, bra ledare som pratar hela tiden och har en mycket bra fot som vi förhoppningsvis kommer få stor nyttja av. Det glädjer mig enormt att denna bosniska grabb kommer hit till oss endast pga kärleken han har till sina rötter. Otroligt fint att se, hoppas att fler fullföljer i Evvels fotspår..”

Hur känns det nu att vara klar för Bosna? 

-Det känns jättebra att äntligen få vara klar för Bosna! 

Hur har de första intrycken av klubben varit?

-De första intrycken har varit väldigt positiva. En förening på frammarsch med höga ambitioner, stort engagemang och fina förutsättningar trots ringa medel. 
 
Vad hoppas du att kunna bidra med? 

 -Jag hoppas kunna bidra med mina ledaregenskaper både på och utanför plan. Bidra med mitt spel på planen och ta Bosna mot nya höjder! 

Hur är dina förväntningar på 2024?

-Mina förväntningar är höga. Jag spelar för att vinna så med det sagt ser jag Bosna i toppen av tabellen 2024.

Varmt välkommen till Bosna Evvel! 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter