Noor Zadran förlänger 

Nu står det klart. Noor Zadran, Malmös just nu hetaste fotbollsspelare, förlänger sitt kontrakt med Bosna.

I somras anslöt Noor från div 1-lag Ariana. Under sina månader med oss har han visat på fin karaktär, rejäl speed och även en härligt oberäknelig sida utanför planen. 

Med sina 6 mål och 9 assist under sina 11 matcher i Bosna tröja har Noor bidragit stort att Bosna tog upp klivet till div 3.
Därför är vi väldigt glada över att Noor fortsätter sin resa hos oss och vi ser fram mot att se honom fortsätta forsa fram längs kanten och panga in bollar.

Sportchef Fatmir Skrijelj om Noors val att fortsätta : 

-”Noor Zadran valde att förlänga för oss, hela styrelsen ansåg att det var en vital sak att lösa för BHSK. Han har kommit in i laget med en oerhörd energi samt proffessionalitet och har anpassat sig i vår grupp och blivit en otroligt omtyckt spelare i truppen. 

Noor har varit direkt avgörande för vårt lag sen match 1. Har presterat med både mål och assist under hela tiden han spelat för oss, vi hoppas och tror det kommer fortsätta i samma tempo även i div 3.”

Noor Zadran om sitt val att fortsätta i Bosna:

-"Jag tycker att vi haft ett spännande år och jag vill fortsätta att hjälpa laget att komma så högt som möjligt. Vi gjorde det väldigt bra denna säsongen och jag vill vara med på denna resan och göra det ännu bättre nästa år!

Jag trivs verkligen i laget, trivs med killarna i  föreningen, verkligen en härlig och fin grupp. Speciellt Heke som är min favorit i BHSK. Jag mår bra i denna förening. Känner mig väldigt bra mottagen av samtliga plus våra underbara fans som är på en annan nivå i Malmö just nu.”

Hurra för Noors förlängning! 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter