DIVISION 3 NÄSTA 

Bosnien Hercegovina SK är klara för division 3 nästa år. I sista omgången i kvalspelet borta mot Malmö City FC säkrades avancemanget och det är andra avancemanget två år i rad. Ett historiskt steg för klubben som aldrig någonsin tidigare spelat i division 3. 

Vilken fantastisk resa föreningen har haft, och ännu en gång tar vi steget upp i seriesystemet. Detta tar tid att smälta in. Vi har tagit oss upp två år i rad och när man tänker på det känns det overkligt, men vi har gjort det verkligt! 

Nu behövs några dagar för att smälta den historiska milstolpen, sen är det full rulle med förberedelse inför nästa säsong.

Det är aldrig kul att förlora en fotbollsmatch, trots 0-1 mot Malmö City så säkrade vi avancemanget till division 3 . Detta då vi hade råd att förlora med max en boll.

Man kan lugnt säga att det var den skönaste förlusten man varit med om,och när slutsignalen gick så var det rena glädjeyran , där både spelare ledare och supportrar firade det historiska avancemanget.

Matchen i sig präglades av en fantastisk inramning från våra många supportrar som var på plats, med både trummor och sång för att göra sitt för att heja fram laget.

Själva spelet så gör vi över nittio minuter en gedigen insats där vi har bra kontroll på våra motståndare och inte tillät dem till att skapa i princip en enda målchans, medan vi hade en handfull bra lägen att punktera tillställningen.

Istället så skulle det bli onödigt spännande då City får en straff med tio minuterar kvar.Men vi lyckades tack och lov att hålla undan och all anspänning försvann.

Otrolig känsla direkt efter och att få vara med att ta steget upp två år i rad är få förunnat.
Vill passa på att tacka Malmö City för en otroligt spännande match och önskar dem lycka till framöver.

Sen måste man givetvis tacka våra fantastiska supportrar, det var dem som lyft oss under hela detta kval, för utan er så hade det definitivt varit betydligt tuffare.

Stort tack även till alla övriga som på ett och annat sätt bidragit,ni är alla guld värda.

Nu ska vi hålla ett par veckor för att sen börja förberedelserna inför nästa säsong som kommer att bli oerhört intressant, för att nu har vi sett att ingenting är omöjligt.

Tack för denna säsong och på återseende.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter