Storpublik och 3-0 vinst i Eslöv 

Bosna vann den andra kvalmatchen borta mot Stehags AIF med 3-0. Josef Khalil, Noor Zadran och Selmir Halilovic gjorde var sitt mål.

Efter dagens match så är vi ännu ett steg närmare div 3. Detta efter en väl genomförd match rent taktiskt men även med en dos hjärta av samtliga spelare,så lyckas vi ta en härlig seger mot ett fysiskt och kompakt Stehag. 

Siffrorrna stannade vid 3-0 och även om Stehag kunde gjort ett och annat mål så tycker vi att tre måls marginalen speglar skillnaden mellan lagen idag.

Vi var verkligen fast beslutna att de tre poängen skulle med hem till Malmö för att på så sätt skaffa oss bra förutsättningar inför sista matchen.Där är det åter dags för oss att drabba samman mot våra tidigare motståndare i serien Malmö City,som även de har en bra chans att ta steget upp till div.3,  detta efter en fin seger borta mot Bromölla.Dock måste de besegra oss med två måls skillnad.

Vi ska givetvis göra allt för att komma väl förberedda och på vanligt vis göra allt vi kan för att klara av detta.

Nästa lördag är det åter dags och givetvis så hoppas vi på stort stöd som våra fantastiska supportrar bidrar med.Nu kör vi!

Till sist ett stort grattis till hela laget och stort tack till alla supportrar som lyfter fram oss.
Detta ni gör för oss är oerhört tacksamt samt uppskattat av samtliga i BHSK. TACK!!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter