Vinst 1-0 i första kvalmatchen till div 3 mot IFÖ Bromölla IF

Det blev vinst med 1-0 i hemmamatchen mot IFÖ Bromölla IF i den första kvalmatchen till division 3.
Dagens målskytt blev Eddi Hisa. 

Att få inleda kvalet med en hemmamatch mot kvalets favoriter,kändes bra.Att dessutom få vinna med 1-0 känns otroligt.Det sägs att 1-0 segrar är de skönaste och man kan inget annat hålla med.

Matchen skulle annars präglas av lite tuffare yttre förhållanden då varken väder eller plan höll någon bättre kvalite.Rent spelmässigt så gör vi en gjuten laginsats där verkligen alla gör sitt jobb och följer matchplanen. 

1-0 målet kom med tjugo minuter kvar efter ett samarbete Selmir-Eddi där den senare avslutade med ett kyligt avslut.

Nu får vi verkligen hoppas att vi kan fortsätta på inslaget spår då vi fortfarande har två tuffa matcher kvar.Det hårda jobbet som vi har lagt ner de sista veckorna är vad som kommer att krävas även i fortsättningen. 

Till sist ett stort grattis till hela laget och stort tack till alla supportrar som lyfter fram oss.Nästa match spelas om en vecka då vi möter Stehags AIF på bortaplan, och vi hoppas givetvis på stort stöd.

Foto : Dženan Toplić

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter