Seger i sista seriematchen för säsongen, nu väntar div3 kval

Bosna, som nykomling i serien, har gjort en bragdartad säsong i div 4 Sydvästra och efter dagens 3-2 seger mot  Staffanstorp så ska klubben nu, via kval, för första gången försöka nå division 3.

Kvalplats säkrad efter en svängig första halvlek där vi redan efter 25 minuters spel ,trodde vi, hade avgjort denna tillställning.

Efter två snabba mål i minut fem där både Luka och Koray i anfallen efter varandra nickade in varsitt mål, och där Eddie sprang sig loss 20 minuter senare med sitt 3-0 mål så kändes det kassaskåpsäkert.

Att ha en så bekväm ledning är av erfarenhet inte alltid så bra då det är lätt att man blir bekväm.Mycket riktigt så tillåts Staffanstorp att komma in i matchen två gånger om innan pausvilan och vips så var det match igen.

Men efter ett bra snack i halvtid så var alla överens att vi definitivt inte skulle släppa detta, och det visade vi verkligen där vi krigar om varenda meter på banan.

Staffanstorp försökte men vi tillät dem inte skapa mycket.Dock ska man erkänna att nervositeten smög sig på sista kvarten och det kändes som om att det aldrig skulle ta slut.

Så därför var det extra skönt när slutsignalen gick och vi fick fira välförtjänt med våra supportrar.

Efter ett fantastiskt år så ska klubben nu för första gången försöka nå division 3.
Kvalet inleds direkt nästa helg mot div 3 lag IFÖ Bromölla IF. Ska bli riktigt spännande och vi ska göra allt för att försöka ta steget upp.

Med hjälp av engagemang,blod svett och lite tårar samt att våra fantastiska supportrar är där och pushar, så har vi alla chanser.

Mer information om kvalet kommer i veckan. Men det kommer spelas ett kval med 4 stycken lag i en grupp med ett enkelmöte mot alla (1 lag från div 3 & 3 lag från div 4). Bara ettan går upp till div 3.
*IFÖ Bromölla IF (div3)
*Malmö City FC (div 4)
*Stehags AIF (div 4)

Vi tackar dagens matchvärd för dagens insats.
Stort tack VS VENT SYD!❤️❤️⚽️⚽️

Vi vill passa på att gratulera våra kära grannar Malmö IK till seriesegern och avancemanget till division 3. Vi hoppas vi ses där nästa säsong.

Foto: ElVedo & Dženo

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter