Storpublik och oavgjort mot Malmö City FC

Båda lagen var ute efter seger i jakten på serieseger, men så skulle fallet inte bli. 1-1 i paus stod sig hela vägen till domarens sista signal.

Efter 1-1 mot serieledarna Malmö City så är vi fortfarande med i kampen om topp två platserna.För tillfället så är vi på en kvalplats som dock kan ändras beroende på hur det går i den sista omgången, som spelas nästa helg.

Matchen i sig var precis så tät,tuff och oviss ända fram till slutsignalen.Bägge lagen hade sina perioder.Malmö City främst då via ett lite större bollinnehav där de försökte hitta ytor för att komma till avslut, medan vi låg rätt i positionerna för att snabbt ställa om.

Och visst gjorde vi det mycket bra försvarsmässigt över hela banan, då vi knappt tillåter seriens målgladaste lag att knappt skapa någonting.Framåt så borde vi kanske ha utnyttjat några av våra omställningar bättre, där vi vid ett par tillfällen slarvar bort givna målchanser.Sett över nittio minuter så var det ett rättvist resultat.

Nu måste vi lägga allt fokus på sista matchen som blir avgörande för huruvida vi ens får kvala.Vi behöver minst en poäng, medan då Staffanstorp behöver vinna.

Spännande lär det bli så vi kommer att behöva lika stort stöd av våra fantastiska supportrar, för att vi ska kunna klara av uppdraget.

Ett stort tack till våra fantastiska supportrar. Detta ni gör för oss är oerhört tacksamt samt uppskattat av samtliga i BHSK. TACK!! 

Härnäst väntar viktig match på lördag mot Staffanstorp. Skriv upp 7/10, 13:00. Då vallfärdar vi Kroksbäcks IP!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter