Vi välkomnar ny sponsor Famus Company AB!

Vi har glädjen att presentera Famus Company AB som ny samarbetspartner till vår förening 2023. Vi tackar ödmjukast för ert stöd!

Famus Company AB köper in skrot och metall från stora och små kunder. De gör det enkelt för dig att bli av med ditt skrot, Kör upp - väg in - lasta av - få betalt! Smidigt och enkelt hittar du Famus Company AB centralt i Malmö.

Hos Famus Company AB får du alltid bra och trevlig service, de har lång erfarenhet i branschen och alla är välkomna. Famus Company AB hanterar även farligt avfall. De har all utbildning och kompetens som krävs inom branschen. För att få dagens marknadspris, ring eller kom in till Famus Company AB.

Mer info om vår senaste sponsor :
Famus Company AB
Lodgatan 14
211 24 Malmö
Telefon: 070-419 62 07
Tito_famus@hotmail.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter