Zadran matchjälte för Bosna - sköt in straff i 96:e minuten 

På en vattensjuk och extremt svårspelad plan så lyckades vi avgöra dagens möte mot ett bra Kulladal, detta efter en sent dömd straff som Noor Zadran förvaltar på bästa sätt.

Matchen i sig präglades mycket av kamp då förhållandena gjorde det svårt att få till ett organiserat spel.På ett sätt passade det oss ganska bra då vi är ett fysiskt lag och där vi räknade med att sista tjugo minuterna kom till att bli avgörande.
Men det satt hårt åt, trots att vi skapade en hel del chanser att avgöra innan vi får straffen.

Extremt skönt att få tre poäng med oss, vilket gör att avståndet till fjärdeplatsen fortfarande är fyra poäng.
Vi lär dock behöva vinna en av de avslutande matcherna för att iallafall kvalplatsen ska säkras.Med det jobbet vi gjorde idag där vi krigade och jobbade för varandra så har vi en bra chans att klara det.

Till nästa vecka då får vi även tillbaka spelare som varit avstängda,så konkurrensen blir stenhård inför dessa matcher.Nu ska vi lägga fokus på rätt saker och i vanlig ordning göra en bra träningsvecka,så att vi kommer väl förberedda inför nästa match som är mot Malmö City.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter