2-1 seger över Kosova IF

Bosna kämpade ner Kosova IF med 2-1 efter mål av Noor Zadran och Ahmad Kaheel.

Det finns sköna segrar och så finns det extremt sköna segrar.Dagens 2-1 seger var av den senare versionen.Att vi hade fem viktiga matcher kvar där i princip alla kommer att vara som i en final det visste vi.

Inför dagens match mot Kosovo så visste vi att vid vinst så spelar vi mer eller mindre bort dem från topp tre platserna, vilket i sig gjorde att pressen på våra motståndare fanns där.Vi hade en ganska klar bild av hur matchen skulle kunna ta form, och la upp en matchplan utifrån det.

Vi visste att Kosovo kom till att äga en hel del boll och att de skulle komma att riskera tappa en del spelare i försvarsspelet för en vinst.Vi var eniga om att vi skulle krympa ytorna centralt och tvinga ut dem lite mer mot sidorna, vinna boll där och sen sätta upp boll lite rakare mot våra forwards.

Och visst föll taktiken väl ut där vi efter två bollvinster gör två fina mål där Noor Zadran är inblandad i bägge målen med både mål och assist på kontot.

Tyvärr så släpper vi in Kosovo i matchen där vi tappar lite position som utnyttjas på bästa sätt och så var det match igen.

Andra halvlek bestod mest av kamp över hela banan, där vi verkligen fick jobba hårt för att få med oss alla poängen.Måste ge samtliga spelare en stor eloge för hur de tar sig an uppgiften på bästa sätt.Den uppoffringen vi gör idag måste vi även göra i kommande matcher för att vi överhuvudtaget ska vara med ända fram till slutet.

I nästa match så väntar nu våra grannar MIK vilket i sig redan nu gör att vi vet vad som väntar.Men vi ska precis som vanligt se till att komma väl förberedda och hoppas på ett positivt resultat.Nu ser vi fram emot detta samt att vi hoppas på lika mycket publik som det var idag då det stöd vi får är guld värt.Forza Bosna!!

Vi tackar dagens matchvärd för dagens insats.
Stort tack HARYS RIV & TRANSPORT AB

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter