Bosna ny serieledare

Bosna är ny serieledare i division 4 sydvästra efter bortavinst mot FC Bellevue med 1–0. Dagens målskytt: Selmir Halilović , assist Noor Zadran.

I en svår bortamatch på ett snabbt underlag mot ett motiverat FC Bellevue så visste vi att det kommer att bli tufft.Samtidigt så pratade vi innan om hur läget är med sex omgångar kvar,där vi har mycket i egna händer, men att det gäller att visa karaktär för att varenda en av matcherna kommer att vara som en final.

 hade en tydlig matchplan för hur vi skulle ta oss an matchen, men efter första halvleken så kan vi konstatera att det gick sådär.Vi kanske kände av en viss press, och hade det inte varit för Edons fina målvaktsspel så hade det blivit mycket svårare.

I andra gör vi en del justeringar där vi bland annat byter in Selmir Halilovic som gjorde comeback efter en tids frånvaro pga skada.Och vilken lyckad comeback det blev då han också blev matchvinnare efter ett fantastiskt fint anfall assisterad av Noor Zadran. 

Resten av halvleken kontrollerar vi ganska bra där vi har koll på händelserna.Eftersom Staffanstorp förlorade så är vi nya serieledare, vilket i sig är otroligt kul.

Nu gäller det dock att ställa om eftersom de kommande matcherna definitivt kommer att avgöra åt vilket håll det kommer att landa.Med det sagt så har vi allt att vinna och givetvis så ska vi göra allt vi kan.

Som vanligt stort tack till alla supportrar som i vanlig ordning är där och stöttar.

I nästa omgång tar vi emot Kosova IF på Kroksbäcks IP med matchstart kl 13.00..

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter