NY SEGER PÅ HEMMAPLAN – 5–3 MOT FC CITY TRELLEBORG 

Bosna fortsätter att vinna och närmar sig absoluta toppen i division 4. I dag blev det hela 5-3 mot FC City Trelleborg . Här är målskyttarna för Bosna: Luka Jovovic, Archie Harvey, Ahmad Kaheel, Koray Demir och Noor Zadran .

Det blev tre nya poäng efter dagens match mot City Trelleborg, vilket gör att vi satt oss i en riktigt bra position med sex omgångar kvar.

Dock har vi bland annat fyra av topplagen kvar att möta så varje match kommer att bli som en final.Då vi nosar på topp tre platserna så är det ingen hemlighet att vi ska göra allt vi kan för att ta en av dem.Men fortfarande finns där en del att önska i vårt spel där vi måste höja oss ifall vi ska ha en chans.

Bland annat så har vi för många perioder där vi slappnar av för mycket, vilket bjuder in motståndarna och oftast är det då vi  släpper till chanser och mål för våra motståndare.Idag släppte vi även in tre mål efter fasta situationer, vilket inte hänt någon gång under de senaste två åren.

Fasta  situationer brukar vara vårt signum så därför var det givetvis inte bra.
Dock var det positivt att vi gjorde fem framåt med fem olika målskyttar vilket är glädjande.

Inför fortsättningen så gäller det att vi hittar en balans där vi kan höja vår lägstanivå under matcherna då tror jag att vi kan bli svårslagna.

Varenda en spelare är och kommer att vara viktig inför de avslutande omgångarna så även om man inte spelar så är man en del av laget . Endast tillsammans fixar vi detta.

Det hårda jobbet lär behövas nästa vecka då vi möter FC Bellevue på konstgräset på Mellanheden.Ett spelskickligt lag speciellt då på konstgräset så det gäller verkligen att vi är med från början.

Tack till alla som var där och stöttade laget,vi hoppas givetvis att ni är med oss till slutet.Forza Bosna.

Vi tackar dagens matchvärd för dagens insats där man delade ut tröjor och kylväskor till bästa spelare i Bosna Koray Demir och i FC City Emir Rozajac samt till våra supportrar.
Stort tack 040 BYGGSERVICE AB

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter