Viktig bortaseger mot Vellinge IF med 2-0

Bosna besegrade Vellinge IF på bortaplan med 2-0 efter mål av Luka Jovovic och Noor Zadran.

Daniel Mijač, assisterande tränare i Bosna säger så här om dagens match:

I dagens match så mötte vi ett ungt,disciplinerat och taggat Vellinge IF,som kom till detta möte med tre raka segrar (träningsmatcher inräknat).

Då vi vet att det inte finns några lätta matcher så kunde man kanske ändå ana lite lättare underskattning när man tittar på tabellen.

2-0 segern satt långt inne och det var mycket tack vare vår individuella skicklighet som gjorde att vi fick med oss samtliga poäng med oss.

Lagmässigt hade vi en del att önska där vi duttar för mycket med boll men där rörelsen överlag inte fanns där idag.

Starkt att vinna utan att övertyga är bra, men det håller inte i längden.Nu när vi mer eller mindre säkrat kontraktet så kan vi börja blicka framåt, men då gäller det att vi höjer oss spelmässigt.

Inför dagens match så hade Edon fått problem med sin rygg, vilket gjorde att Linus fick göra sin debut och han gjorde det med bravur.

Vidare så debuterade även Noor Zadran och även han hade en lyckad debut med mål och assist på sitt konto.

Nästa match spelas nästa lördag där FC City Trelleborg står för motståndet, och ska vi själva ge oss chansen att på riktigt blanda i oss i toppen så måste vi höja oss framöver.

Hårt jobb på träningarna och mental förberedelse så ska vi verkligen göra allt vi kan,så får vi se hur långt det räcker.Forza Bosna 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter