Seger för Bosna på bortaplan mot Bunkeflo FF

I en tät och tuff match så lyckades vi bärga tre viktiga poäng idag i Bunkeflostrand. Dels så är vi ett steg närmare vår målsättning men att vi även närmade oss toppen.

Efter en ganska händelsefattig första halvlek där bägge lagen mer eller mindre kände på varandra så hände det desto mer i andra.

Tio minuter in så tar vi ledningen efter ett bolltapp från Bunkeflos sida, där Koray vinner bollen i en närkamp och driver bollen ett antal meter innan han mer eller mindre friställer Nadori som, med en behärskad bredsida stöter in ledningsmålet.

Efter det så öppnar matchen upp sig lite och vi får lite större ytor att använda.

Det skulle visa sig en stund senare när vår ledning utökas efter ett nytt bolltapp,som Kaheel utnyttjar på bästa sätt och trycker in 2-0 målet på bästa sätt efter en riktig rökare från distans.

Där och då kändes det som att matchen var stängd.Men Bunkeflo repar mod och lyckas reducera med ca tio minuter kvar och genast så kändes det oroligt.Men efter en del byten med lite friska ben in så lyckas vi hålla ut och ta en viktig seger.

Dagens match visade att det inte finns några lätta matcher, så det gäller att vi fortsätter jobba hårt och kriga för varandra så kan detta bära långt.Nu ska vi fortsätta träna på bra samt att vi får tillbaka ytterligare en del spelare och då kan vi blicka framåt med ett gott självförtroende.
Nu kör vi och forza Bosna!

Stort tack för det enorma stödet ni supportrar gett oss idag i Bunkeflostrand .

Nästa match är på lördag i Vellinge 19/8 kl.13.00 mot Vellinge IF

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter