5-0 seger mot BK Flagg

Viktiga poäng stod på spel inför hösten.Vid vinst så fick vi ett bra avstånd till den nedre regionen samt att vi får häng på topplagen. Motivationen skulle således vara på topp och visst blev det till slut en säker vinst med klara siffror,som stannade vid 5-0.

Men det var inte utan besvär då BK Flagg hängde bra med i början och försökte sätta en hög press, vilket gjorde det lite svårare för oss att hitta rätt i vårt spel.
Men efter att vi gjorde det första målet signerat Luka Jovovic, som i princip helt på egen hand springer sig fri och trycker in ledningsmålet så kändes det ganska lugnt.

Anspänningen släppte och både tvåan via straff(Alden Smajlovic) och trean via en dunderträff(Eddi Hisa)så var i princip segern i hamn.

Andra halvlek blev i princip en transportsträcka där vi gör ytterligare två mål Eddi Hisa via friläge och Safet Besic som skruvar in en hörna , plus att vi fick hålla nollan.Vi fick även chansen att ge samtliga speltid och de som kom in gjorde det med bravur.

Nu ska det bli skönt med lite ledighet innan vi någon gång i slutet på juli drar igång förberedelserna inför hösten.

Vill passa på och tacka alla som på något sätt varit involverade i laget, det har gjort att vi kunnat hålla en bra nivå och bidragit till en mycket bra vårsäsong.Givetvis så ska våra fantastiska supportrar också ha en stor eloge för att de stöttar oss i ur och skur,ett stort tack till er.

Nu ska vi fortsätta att göra jobbet och förhoppningsvis göra en lika bra höstsäsong så får vi se vad den kan leda oss till.Avslutningsvis så vill vi önska alla en riktigt trevlig semester så ses vi när serien drar igång igen i augusti.Väl mött och Forza Bosna!

Vi vill passa på även tacka dagens matchvärd Rossetto Trade AB som sponsrade oss med sina Travnički ćevapi, Lepina och kajmak. 
Stort tack till ägaren Almir Kudić och även till Milan och Tamara och så klart till dagens grillmästare Dženo!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter