Oavgjort mot Vellinge FF

Med moln på himlen och ett perfekt fotbollsväder gästade Bosna Vellinge IP under torsdagskvällen i div 4:ans 12:e omgång. En match som slutade 1-1 där Bosna var närmast segern.

Efter tre raka förluster mot Vellinge FF så fick vi halv revansch på dem efter kvällens drabbning som slutade 1-1.Det var en poäng som med lite tur kunde/borde blivit tre med tanke på de många lägena vi skapade och då framförallt i den andra halvleken.

Efter en spelmässigt jämn första där vi tar ledningen genom Felix Adekeye som efter ett genombrott från vänster sida bryter sig in och laddar stora kanonen.Bollen hittar in via närmsta krysset och målvakten undrade vad det var som hände.

Tyvärr så hinner det inte gå många minuter innan Vellinge kvitterar på en fast situation där en av deras spelare får stå ostört och knoppa in den.Alldeles för lätt där det kändes som om att kommunikationen inte fungerade.

Resten av halvleken kändes det som att bägge lagen spelade på säkerhet och inte ville bjuda på något.

Andra halvlek så blev det nästintill tvärtom där ju längre halvleken gick så blev det rena Hawaiifotbollen där bägge lagen verkligen gick för vinsten.

Vi hade många fina kontringslägen som borde utnyttjats bättre, och lägg då till en ribbträff från Eddi Hisa samt ett klockrent stolpskott från Almin Kulic så då kan man tycka att vi var värda lite mer.

Hoppas att vi får bättre utdelning i nästa match mot BK Flagg, som också är den sista inför hösten.Viktigt att försöka få en trepoängare vilket kommer att skapa bra förutsättningar inför fortsättningen.Gäller att vi håller samma nivå så kommer målskyttet snart att lossna.

Sist men inte minst så får vi hoppas på stor uppslutning från våra supportrar,er hjälp är guld värt.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter