Kakel idéa i Trelleborg AB fortsätter sponsra Bosna

– Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera Kakel idéa i Trelleborg AB som fortsatt samarbetspartner till Bosna under 2023.
Vi är övertygade om att vi kommer att ha stor ömsesidig nytta av varandra och vi tror och hoppas att samarbetet kommer att fortsätta utvecklas under ett antal år framöver.

-Vi ser med stolthet fram emot att vara en del av den växande Bosna familjen och att kunna hjälpa och bistå Bosna med ekonomiska medel för att kunna bedriva och vidareutveckla den lokala fotbollen säger Suad Balic VD för Kakel idéa i Trelleborg AB. 

För Kakel idéa i Trelleborg AB del handlar samarbetet med Bosna främst om ett lokalt samhällsansvar där vi med glädje kan vara med och förbättra och förenkla möjligheten för ungdomar att göra något de älskar.

Kakel Idéa i Trelleborg AB är ett företag med en lång och bred erfarenhet av byggnation och renovering.

Kakel Idéa i Trelleborg AB är auktoriserade av BBV (Byggkeramikrådets Branschreger) vilket är ett kvitto på att de äger all den kompetens, kapacitet och erfarenhet som kännetecknar en professionell plattsättningsentreprenör. 

Deras servicegrupp kan snabbt ta sig an mindre omfattande uppdrag, och deras resterande personalstyrka vänder sig till större entreprenadarbeten. De erbjuder flexibla lösningar för alla typer av kunder!

Kakel Idéa Trelleborg
Algatan 31, 231 42 Trelleborg
Mobil: Suad, 070-474 77 91
Telefon: 0410-20 071
E-post: suad@kakelidea.se
Hemsida : https://www.bad-varme.se/ort/trelleborg/

Vi säger ännu en gång TACK till Kakel Idéa i Trelleborg AB och Suad Balic och hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter