Förlust 1-0 mot serieledaren 

Det blev förlust 1-0 (0-0) borta för Bosna mot Staffanstorp i fredagens match. 
Segermålet för Staffanstorp stod 19-årige Bastian Carlman för efter 85 minuter.

I en tät och välspelad match så var det tyvärr vi som drog det lägsta strået.Det efter att Staffanstorp avgjort med knappa fem minuter kvar efter en omställning.Surt för vår del då vi gör en bra match och var väl värda ett bättre öde.

Matchen i sig höll en bra nivå där Staffanstorp hade lite mer boll, men där vi låg lite lägre och väntade på rätta lägen att ställa om på.Det skapades inte alltför många lägen egentligen utav något av lagen, men visade definitivt hur viktigt det är att sätta lägena när man väl får dem.

I toppmatcher som är jämna så är det ofta marginalerna som avgör och då har man inte råd att göra några misstag.

Nu har vi två matcher kvar innan uppehållet, så vi får hoppas att vi kan fortsätta att hålla en hög nivå och förhoppningsvis få med oss positiva resultat inför hösten.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter