Vinst med 3-1 mot Malmö City FC

Bosna tog under söndagseftermiddagen emot Malmö City FC på ett soligt Kroksbäcks IP. Efter 25 minuter i första stod det 1-0 efter mål av Eddi Hisa .
MCFC kvitterade direkt i början av andra halvlek via straff.
Ett självmål och ett mål till utav Eddi Hisa som satte 3-1 i 65 min och efter det kontrollerade Bosna matchen och kunde avgå med segern och tre nya poäng in på kontot.

Daniel Mijac, assisterande tränare, var nöjd med sitt lags prestation idag och gladdes åt segern. 
Så säger han om matchen :

Efter en mycket bra och disciplinerad insats så var vi åter tillbaka i vinnarspåret.Detta efter en rejäl laginsats där vi besegrar seriens målgladaste lag.Målet de gör är på en straff som de får i början på andra halvlek.

När vi är rejält påkopplade från målvakt till 16:e gubbe då är vi svåra att slå och idag var inget undantag.Vi var fokuserade från start och gjorde det svårt för Malmö City att spela sig igenom centralt, där de är duktiga att komma med fart och skapa chanser.

Visst hade de ett och annat avslut där Edon Gashi verkligen fick visa vilken duktig målvakt han är, men på det stora hela så hade vi ganska bra koll defensivt långa stunder.

Offensivt så visste vi att ytorna skulle komma, och då framförallt i vårt omställningsspel där i princip våra mål kommer till när Malmö City tappar boll centralt och lägena utnyttjas två gånger om via Eddi Hisa som prickskjuter in två och via ett självmål där Felix trycker in bollen centralt som en försvarare i stort sett springer in i eget mål.

Otroligt skön vinst där vi också visar att vi kan kontrollera en ledning när motståndaren försöker komma tillbaka.Samma insats lär krävas nästa vecka då vi gästar serieledarna Staffanstorp United på bortaplan.

Men vi vet vad vi kan och kan vi hitta rätt lägstanivå så har vi alltid en bra chans oavsett vem vi möter.Så vi ser fram emot nästa vecka med tillförsikt, där vi ska göra vårt yttersta för att ta tre poäng.Forza Bosna!

Som sagt nästa match är på fredag 9/6 kl.19.00 borta mot serieledarna Staffanstorp United FC.

I Staffanstorp så hittar vi vår FD huvudtränare som tog upp klubben till div 4 för första gången i klubbens historia, Haris Saranovic. Ett kärt återseende!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter