Vi välkomnar ny sponsor Melias Resurs AB!

Vi har glädjen att presentera Melias Resurs AB som ny samarbetspartner till vår förening 2023. Vi tackar ödmjukast för ert stöd!

”- Vi på Melias Resurs AB är ett omsorgsbolag som verkar för att erbjuda omsorgsinsatser till dem individer som har det lite extra svårt i livet.
Våra insatser är en del av ett samhällsengagemang som handlar om att stärka individen och bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Genom vårt samhällsengagemang har även våra vyer om att bidra till föreningslivet öppnats upp. 
BHSK är en förening vi följt noggrant ett bra tag och vi ser stora eldsjälar i föreningen som precis som vi vill ge tillbaka till våra medmänniskor.
Med en likasinnad vision om att leda med hjärta och engagemang tycker vi det är en självklarhet att ingå ett samarbete med en förening som BHSK.

Vi känner tacksamhet och stolthet att bidra till en sådan fin förening, säger Erkin Kahrovic VD på Melias Resurs. 

"Melias Resurs AB är det lokal/regionala omsorgsföretaget med den stora erfarenheten. Melias Resurs AB vill att just denna dag ska bli bättre än gårdagen. Melias Resurs AB erbjuder moderna boendelösningar för vuxna inom ramen för socialtjänstplaceringar i hela Skåne.

Melias Resurs AB  är det enkla och pålitliga alternativet som med engagemang, respekt, komptens och service ger trygghet
och stöd till de individer som är i behov av en extra push i livet för att kunna leva ett självständigt liv bortom psykisk ohälsa, kriminalitet, missbruk och andra psykosociala besvär.

Melias Resurs AB erbjuder olika typer av stödboenden utifrån klientens behov av stöd; Kollektivt stödboende och träningslägenheter. De som bor på något av deras stödboende eller i deras träningslägenheter har en egen kvalificerad kontaktperson som utifrån individuella genomförandeplaner ger dessa det stöd de behöver för att så småningom klara ett eget boende.

Vidare har Melias Resurs AB de öppenvårdstjänster som socialtjänsten efterfrågar. Melias Resurs AB erbjuder bland annat; familjebehandling, integrationslots – stöd till nyanlända, kvalificerat kontaktmannaskap, resurspersoner i skola, hemma-hos och avlastning"

Mer info om vår samarbetspartner hittar man på deras hemsida :
Melias Resurs AB
https://meliasresurs.se

Agnesfridsvägen 184, 
213 75 Malmö
Telefon: 040-42 42 54
KONTAKT@MELIASRESURS.SE

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter