Oavgjort borta mot Kulladals FF

Bosna fick nöja sig med oavgjort (1-1) i bortamötet mot Kulladals FF idag. Bosnas målskytt idag Safet Besic.

1-1 och delad pott är ett resultat som efter 90 minuter får ses som ganska rättvist.

Visst har vi mycket boll och stora delar av matchen så får Kulladal försvara, men tyvärr så kommer vi inte till de riktigt heta lägena idag.

Det blev inte bättre av att Selmir Halilovic åker på en skada tidigt i första halvlek, vilket gjorde att vi fick röra runt lite i våra positioner.

Vi behöver definitivt jobba vidare med vår offensiv där vi måste få till ett bättre passningsspel som gör att vi vågar ta dem nödvändiga löpningar som krävs för att komma till bra lägen.

Allting handlar om självförtroende, har man inte det så börjar man tveka i allt man gör och då fungerar inte spelet.

Tuffa matcher väntar framöver och fungerar inte spelet så måste vi fortsätta jobba hårt, för till slut så hittar man rätt igen.

Vill dock ge ett plus till Safet Besic som fick starta för första gången i år,och fick kröna det med ett fint mål.

Nu blickar vi åter framåt där vi ska göra allt för att hitta tillbaka till vinnarspåret igen.

Tack för underbara stödet vi fick idag Bosna supportrar!