Tung 0-1 förlust hemma mot MIK

Det sägs att gör man inte mål på sina chanser så åker man på ett bakåt.Och det var precis lite vad som hände i dagens drabbning mot ett välspelande MIK.

I första halvlek så tycker jag att det är vi som har bra kontroll på händelserna, speciellt när vi skapar en 3-4 riktigt bra lägen som borde resulterat.Vi har en tendens att missa mycket vilket oftast leder till att motståndaren utnyttjar detta.

Så blev även fallet idag också, men inte utan att vi ska ha en frispark innan.Istället så får MIK frispark vilket leder till en hörna, som resulterar i mål.

Måste säga att det var ett svagt beslut av domaren som i övrigt inte hade en av sina bättre dagar.
Dock kan vi inte bara skylla på domaren utan vi måste rannsaka oss själva och fråga oss ifall vi gjorde tillräckligt för att få med oss ett positivt resultat.

Andra halvlek blev mer till ett ställningskrig där vi försöker men att energin inte riktigt finns där.MIK behöver i princip bara försvara sin ledning vilket de också gör med bravur.

Bara att gratulera MIK för en bra insats och så gäller det för oss att studsa tillbaka så fort så möjligt.

Nästa vecka är det Kulladals FF som gäller och då får vi hoppas att vi dels har marginalerna åter på vår sida men även att vi hittar tillbaka det fina spelet vi haft i föregående match.

Vi tackar även dagens matchvärd Miixi.se som bjöd på dricka och godis till alla besökare.

Miixi.se delade ut pris till bästa spelare och det blev Selmir Halilovic i Bosna och Granit Sherifi i Malmö IK.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter