2-1 mot Kosova IF - nu är Bosna ny serieledare

Bosna mötte serieledare Kosova IF idag på deras hemmaborg, Elleneborgs IP. Det slutade med seger för Bosna vars segersiffror skrevs till 1-2 (0-1). I och med detta klättrade Bosna upp till topp på tabellen.
Målen gjordes utav Eddi Hisa och Emmanuel Thierry Diro.

2-1 vinst på bortaplan mot ett bra Kosovo IF gör att vi nu har sex raka utan förlust.Vi gör förmodligen säsongens bästa match, där vi spelmässigt men även taktiskt lyckas sätta alla detaljer.

Killarna gör verkligen ett fantastiskt jobb och för första gången i år så är det över 90 minuter.Just vår lägstanivå har vi haft problem med, men vi får hoppas att vi hittat rätt nu.

Det lär behövas framöver, framförallt med tanke på att vi har många svåra matcher framöver.Men fortsätter vi vara ödmjuka och jobba hårt så kommer vi att vara svårslagna.

Vill egentligen inte lyfta fram någon enskild spelare idag då alla förtjänar beröm, men kan inte komma ifrån Thierrys briljanta jobb där han får kröna sin insats med ett avgörande mål.

Tack till alla spelare, ledare, och supportrar,ni är guld värda.I med och motgång så ska vi fortsätta att göra ett gediget jobb och se fram emot vad det kan leda till.

Nästa match spelar vi hemma och då är det Kroksbäckderby mot Malmö IK.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter