Ny seger för Bosna ikväll – Halilovic blev hjälte

Bosna tog sin fjärde seger på sex försök i kvällens hemmamatch mot FC Bellevue. Selmir Halilovic blev stor hjälte, assist Eddi Hisa.

Det sägs att 1-0 segrar är de skönaste segrarna och det kan vi definitivt hålla med om.Speciellt efter dagens match där både en hård plan och en hård sidovind gjorde det svårt för bägge lagen att få till något organiserat spel.

Bellevue var det något bättre laget i den första halvleken, där de vårdade boll men inte fick ut speciellt mycket av det.

För våran egen del kändes det som att vi fick prioritera försvar samt att vi inte riktigt fick till något i vårt anfallsspel.Givetvis så spelade vinden en stor roll i det hela,och det skulle verkligen visa sig i andra halvlek.

Vi kommer verkligen ut som ett helt annat lag där vårt höga presspel så småningom kom att ge effekt.

Därför kom 1-0 i den 65 minuten inte helt ologiskt där vår skyttekung Selmir Halilovic trycker in bollen efter ett fint förarbete från vänster sida, med Eddi Hisa som framspelare.

Efter det kändes det som att det bara var ett lag på banan, där vi i princip skapade många bra lägen som borde resulterat.

Bellevue försökte dock trycka på lite mot slutet, där de började lyfta lite längre bollar.Men vi höll undan och kunde jubla åt tre mycket viktiga poäng som i dagsläget gör att vi hänger på topplagen.

Redan till helgen så är det ny match och det är serieledarna Kosovo IF som står för motståndet, och då blir det verkligen upp till bevis för oss.

Fortsätter vi bara jobba hårt för varandra och tror på det vi gör så är vi inte chanslösa mot någon.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter