OAVGJORT I TRELLEBORG

Lagen delade på poängen när Bosna gästade Trelleborg idag. Matchen slutade 1-1.

I en tät och tuff match mot ett svårforcerat motstånd så får vi med facit vara nöjda med en poäng.En poäng som kan visa sig vara viktig framöver.

Det var en match med två ansikten där FC City Trelleborg kanske hade lite mer tryck i den första halvleken, även om det var vi som tog ledningen genom ett fint anfall där vi vann boll högt upp i banan,Ahmad pass till Felix sen på ett till Selmir.Riktigt fint mål och helt enligt instruktionsboken.

Dock så bjuder vi in FC City där vi tappar boll i uppspelsfasen , vilket motståndarna utnyttjar och kvitteringen är ett faktum.

Andra halvlek så är det vår tur att nyttja medvinden vilket gjorde att vi fick ett stundtals bra tryck mot hemmamålet.Med en 3-4 kvalificerade chanser så borde vi kanske avgjort denna match.Men man vet också när man har ett bra tryck så är man också sårbar bakåt, och risken finns alltid att motståndaren gör mål från ingenstans.

Vill även tillägga att underlaget inte var det bästa, vilket gjorde att det blev svårspelat.
Tack till FC City för en bra match och tack till alla våra supportrar som alltid är på plats och stöttar.

Nu väntar en tuff vecka med ny match redan på onsdag, där FC Bellevue står för motståndet,så det gäller att snabbt ställa om och förbereda oss på nytt och blicka framåt.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter