Amar Frco-Muric klar för Bosna

Bosna har gjort klart med 19-årige mittfältare Amar Frco-Muric, skolad i Malmö FF:s akademi, som ansluter från BK Olympic.

Amar är en mycket intressant spelare med en ljus fotbollsframtid. En innermittfältare med starka egenskaper i spelet med boll. Skicklig i kombinationsspelet, kan avsluta med båda fötterna och har en härlig attityd till sin fotboll. Ska bli spännande och följa Amar och hans utveckling under 2023.

– Efter ett långt uppehåll med fotbollen, sen förra sommaren, valde jag Bosna för att det är en bra miljö, som kommer se till att jag kommer utvecklas både som person och fotbollspelare.

Jag trivs riktigt bra i gruppen det är en bra blandning,mycket härligt gäng och det ska bli roligt lära känna alla bättre på och utanför planen.
Laget har inlett starkt med 3 av 4 vinster så jag har höga förväntningar på laget och tror vi kan göra riktigt bra ifrån oss denna säsongen. Sen har jag höga förväntningar på mig själv och hoppas kunna bidra med mycket till laget och matcherna framöver med poäng, säger Amar.

Tränare Vlado Kostic är väldigt nöjd med sitt senaste nyförvärv.

– Amar är en spelare som besitter mycket kvalite som vi gärna ser mycket av på Kroksbäck . Med fart och fläkt vill vi han skall utmana och vinna dueller så som offensivt som defensivt. Det är även en spelare med bländande teknik och passningsfot som kommer vara nyttig för att spetsa till vårt anfallsspel, säger tränare Vlado Kostic. 

Vi hälsar Amar varmt välkommen till Bosna familjen !

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter