Tre viktiga poäng efter 3-2 seger mot Vellinge IF

Tre nya och viktiga poäng inkasserades idag inför fortsättningen.Men det var inte utan uppoffring, där vi verkligen fick kämpa till slutsignalen.
Seger 3-2 efter mål utav Selmir Halilovic, Felix Adekeye , självmål

Vi visste på förhand att Vellinge IF hade ett ungt och hungrigt lag och att de inte var där för att ställa ut skorna.Därför var det viktigt för oss att vara inställda på mycket löpning men samtidigt också vara lite smarta och nyttja den rutin vi har och spela på motståndarnas misstag.

Första halvlek kändes det som att det var en hel del ställningskrig där bägge lagen väntade på att misstag skulle göras.Efter att vi tvingas göra två byten tidigt samt att Vellinge får en man utvisad precis innan paus,så är det vi som tar ledningen där Felix står för en fin dribblingsräd och slår ett precist inlägg som Selmir nickar in.

Det var verkligen skönt att få gå in i paus med en ledning samt att inför andra halvlek veta att vi var en man mer.

Snacket i halvlek var tydligt, hålla boll inom laget, vinna fler andra bollar och inte lägga för mycket vikt åt att Vellinge hade en man mindre utan bara köra på.Men som i de föregående matcherna så har vi en vana att tappa initiativet på det ena eller andra sättet,och så var fallet även nu.

Stundals gör vi precis tvärtom där vi tillåter Vellinge spela på chans där de får slå långt, vinna lite andra bollar och slutligen få kvittera två gånger om.

Dock skulle turen vara på vår sida där vi efter ett självmål lyckas bärga de tre poängen.

Vi har en hel del som måste bli bättre i fortsättningen annars kommer det att kosta oss en del onödiga poäng.

Nu skall vi i vanlig ordning jobba vidare i veckan och se fram emot nästa match där FC City Trelleborg står för motståndet.

Återigen stort tack till våra trogna publiken och stort talk till dagens matchvärd VS Vent Syd.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter