VS Vent Syd AB, en trogen sponsor

VS Vent Syd AB har under många år varit en trogen sponsor till Bosna och fortsätter sin resa tillsammans med klubben något Bosna är mycket glada över.

Ernest och Haris Duratovic från VS Vent Syd AB har varit huvudsponsor för Bosna sedan 2015. Det stöd som vi har fått av VS Vent Syd AB har varit till stor hjälp. När vi ställde frågan till bröderna Duratovic för första gången, så tvekade de inte en enda sekund och sa kort och gott, vad trevligt! Vi är självklart på. Det har fortsatt så år efter år och vi blir lika glada varje säsong när vi får tummen upp för en ny omgång av sponsring.

Vi passade på och ställde några frågor till Haris Duratovic:
Hej Haris

När blev ni (VS Vent Syd AB) sponsorer?
-Sedan 2015.

Hur såg ert Bosna intresse ut innan ni blev sponsorer?
-Både jag och min bror Ernest som driver bolaget tillsammans är supportrar sedan länge. Vi har även varit aktiva som spelare i den gamla föreningen FK Sarajevo.
Jag följer föreningen via sociala medier och har bra koll på föreningens aktiviteter. Jag personligen hoppas att se föreningen i den högsta divisionen en vacker dag.

Haris, vad kan du säga om vårt Samarbetet?
- För oss var det självklart att gå in som sponsor, det var ett väldigt lätt beslut att ta. Sedan var det väldigt smidigt och enkelt att bli sponsor. Jag tycker att föreningen marknadsför namnet Bosnien Hercegovina på ett exemplariskt sätt.
 
Hur upplever du stämningen utanför plan?
-Vi försöker vara med så ofta som möjligt och stöta våra grabbar på plan och få möjlighet att käka de goda cevapi vid hemma matcher. Samtidigt träfar man övriga supportrar och sponsorer och stärker nätverket. 

Vi ser att det finns potential och att Bosna med alla oss kan komma behålla starka positioner och komma ännu längre. Det gäller att vi ska hålla ihop och stöta laget så mycket vi kan.

För mer information om VS Vent Syd AB och deras utbud, klicka HÄR..

Vi i Bosna tackar bröderna Duratovic och VS Vent Syd AB för samarbetet och för allt stöd vi har tagit emot genom åren och vi hoppas att det fortsätter i många år framåt.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter