VINST MED 3-2 MOT BUNKEFLO FF

Denna soliga lördagen var det dags för BOSNA:s tredje match i Div 4 Sydvästra. Den spelade man mot Bunkeflo FF hemma på Kroksbäck IP och vann med 3-2.
Dagens målskyttar: Eddi Hisa, Felix Adekeye och Selmir Halilovic 

Så här sa vår tränare Daniel Mijac om matchen :
- Det var verkligen en match med två ansikten där vi förmodligen, framför allt i första halvlek gör en mycket bra prestation.Det uppvisades bra rörelse , tålamod i försvarsspelet och aggressivitet i anfallsspelet, men framförallt så visade vi lite jävlaranamma i vårt sätt att ta oss an uppgiften.

2-0 ledning i halvtid kunde/ borde varit ett och ett annat mål till.Inför andra halvlek så gick vi igenom en del småsaker som vi skulle tänka på men att framförallt inte bjuda in motståndarna den första kvarten.

Vi hade fortfarande mycket bra fokus den första kvarten, där vi också utökar vår ledning.Full kontroll över händelserna så långt och där var inget som antydde att vi på något sätt skulle bjuda på något.

Vi gör ett antal byten för att få in lite ny energi och hoppades på det att vi skulle fortsätta hålla nivån för att inte ge våra motståndare möjligheten att komma in i matchen.

Tyvärr så går vi ner oss precis som i föregående match där vi kanske blir lite för säkra och litar lite på att resultatet ska räcka.Bunkeflo ger dock inte upp och med två reduceringar lyckas de göra en match av det igen.

Vi får verkligen kriga de sista minuterna för att ro hem tre viktiga poäng.Vet inte varför det blir så här, men det kommer att bli upp till oss i staben att se över det inför fortsättningen annars kommer vi bli straffade för eller senare.

Dock ska vi vara glada över de tre poängen och så får vi jobba vidare i veckan.

Nu blickar vi framåt och ser fram emot nästa match där vi åter spelar på hemmaplan då vi möter Vellinge IF.

Väl mött och tack till våra supportrar för stödet.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter