Bosna avgjorde i första halvlek mot BK Flagg

Dagens match mellan BK Flagg och Bosna  avgjordes redan i första halvleken då Bosna hade halvtidsledning 0-3.

Inför dagens match så valde vi att balansera upp laget med mycket löpstyrka som skulle användas i snabba omställningar med tanke på att vi visste att Flagg låg ganska högt med sin backlinje.Vår första halvlek var en av de bättre vi gjort på ett tag och det syntes att grabbarna var laddade på att visa sig från sin bättre sida.

Vi låg som oftast rätt i våra positioner både defensivt men även offensivt vilket gjorde det svårt för våra motståndare att hitta ytorna.Dock kan vi alltid göra saker och ting lite bättre och då tänker man främst på att inte alltid slå de avgörande bollarna.

I andra halvlek så blir vi lite mer försiktiga där vi tillåter Flagg att äga lite mer boll vilket kan straffa sig när man kommer att möta lag med lite mer spets.

Det blir lite stressat framför allt när vi släpper in mål och då känns det som om att vi kommer att tappa det,så det är verkligen en del i spelet som vi måste lära oss att hantera.Men oavsett så blev det tre poäng och givetvis så ska vi glädjas åt över detta.

Nu väntar en ny träningsvecka med ny match mot Bunkeflo FF på lördag där vi förväntar oss ett tufft motstånd men även att vi fortsätter att hålla nivån över 90 minuter.