Stor förlust i seriepremiären

Det blev tyvärr förlust 0-5 för Bosna i seriepremiären mot Vellinge FF. Förutsättningarna var perfekta inför matchstart med fint väder, storpublik (över 100st) och därtill ett mycket bra arrangemang kring själva matchen av vår styrelsen. 

Vi frågade vår assisterande tränare Daniel Mijac om hans syn på seriepremiären:

-Det är aldrig roligt att förlora en fotbollsmatch, speciellt inte en premiärmatch på hemmaplan och på sättet vi gör det.Vi hade en matchplan klar över hur vi skulle ta oss an matchen och vi gör det bra de första 10 minuterna.Har ett jättebra läge direkt i minut 1.Mål där och man vet inte hur det hade sett ut då.Istället slarvar vi i duellspelet två gånger om där Vellingeförsvaret får slå två långbollar som vi inte får undan, vilket leder till två baklängesmål från i princip ingenstans.

Det blev en tung uppförsbacke som vi tyvärr inte kunde ta oss ur, även om vi spelar upp oss i andra halvlek.Vi måste ta lärdom av dagens match och ställa in oss på att det kommer att bli många sådana här matcher framöver, och då är det viktigt att man inte viker ner sig utan fortsätter att fokusera på det man ska göra.

Nu är premiären avklarad så det gäller att lägga denna matchen bakom oss och blicka framåt för att vi vet att vi kan så mycket bättre.Vill även passa på att tacka våra supportrar som var på plats och stöttade, men även Vellinge FF för en bra match.Ses nästa vecka då vi har BK Flagg på bortaplan.

Foto: Dzenan Toplic

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter