Tung förlust i genrepet

Att förlora är en sak men att göra det på det sättet vi gjorde det idag är väl egentligen aldrig okej.Det kändes som om att vi inte var riktigt påkopplade under hela matchen samt att det inte blev lättare av att vi släpper in mål i minut ett.Det blev en uppförsbacke direkt,men man måste kunna hantera sådana situationer och ta dem på rätt sätt.

Sen fanns det även en del domslut som vi fick emot oss under matchens gång som också gjorde att vi tappade fokus på det vi skulle göra, vilket i sin tur ledde till en del baklängesmål.
Vi borde vid det här läget lärt oss att domaren inte kommer att ändra sina domslut samt att spela tills han blåser.Alla kan vi ha en dålig dag på jobbet men vi måste lära oss av våra misstag.

Nu gäller det att lägga denna match bakom oss och blicka fram emot seriepremiären där vi ska vara rejält revanschsugna och beredda på att göra allt för att vi ska få ett bra resultat med oss.Ett dåligt genrep brukar leda till en bra premiär, det får vi iallafall hoppas på.Ses i nästa vecka!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter