Gerzic förlänger med Bosna 

Nu är det klart att Adnan Gerzic blir Bosna trogen i ytterligare ett år. 35-åringen har förlängt sitt avtal med klubben över säsongen 2023.

”Det känns superbra att ha förlängt med Bosna där jag har mina rötter. Nöjd, glad och stolt för att få spela fotboll för Bosna i div 4 och jag ser väldigt mycket fram emot denna säsong ,berättar Gerzic. 

På frågan om sina förväntningar inför nästa säsong säger Gerzic: 

”Vi har en bred trupp där majoritet av spelartruppen är kvar och det tillkommit ett antal starka karaktärer. Det är en trupp hungriga spelare som ser fram emot att vinna varje match och ta oss an utmaningen med spel i en högre serie.”

Vlado Kostic, nöjd huvudtränare med förlängningen av Gerzic inför 2023: 

”Ännu en otroligt viktig pusselbit är på plats i truppbygget inför 2023.Fantastiskt roligt att Gerzic förlänger sitt avtal då han är en viktig spelare för Bosna med sin erfarenhet från högre divisioner.”

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter