Seger 1-0 mot NIKE i  träningsmatchen

Det blev en seger i den sista träningsmatchen hemma som spelades ikväll hemma på Kroksbäcks IP mot div 3-lag GIF NIKE.

Det blev en skön vinst i vår nästsista match innan serien, resultatet skrevs till 1-0 sedan Edin hittat nätet via en väl slagen hörna signerad Bilal.

Det var en match med mycket spel där bägge lagen hade det ganska svårt hitta in med bollar i boxen, där man i stället spelade sig fram till straffområdet men där man ofta fastnade med avgörande passningen.Dock hade vi ett och annat läge där vi med lite kyla kunde gjort bättre.

Spelmässigt så gör vi en bra match där vi stundtals kontrollerar spelet, mycket tack vare ett betydligt bättre bollinnehav än vi haft i de föregående matcherna.Vi får räkna med att många av matcherna kommer att se ut som det gjorde idag och då gäller det att spela med lite kyla, göra ett hårt jobb i försvaret samt sätta de chanser man får.

Men vi har tagit små steg i rätt riktning hela tiden,så nu gäller det att fortsätta med det samt hitta en lägstanivå som gör att vi kan prestera över tid.

Nu blickar vi framåt och ser fram emot genrepet som är nästa helg där Vejby if står för motståndet.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter