Blomsterlandet Löddeköpinge och Bosna fortsätter sitt samarbete

Med stor glädje kan vi meddela att Blomsterlandet Löddeköpinge fortsätter att stötta Bosna för andra året i rad.

-Det känns kul att stötta en föreningen som utvecklas positivt och som visar framfötter. Viktigt att alla hjälps åt med att stötta lite eller mycket spelar mindre roll men det kommer att göra skillnad för föreningen. Samtidigt hjälper ni mig också att lyckas mot mina uppsatta mål i företaget genom att sprida företagets namn och tänka på mig när ni behöver köpa blommor eller annat till trädgården, säger Admir-Žile Blagajčević, butikschef för Blomsterlandet i Löddeköpinge.

Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 64 butiker i Sverige som erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har Blomsterlandet en e-handel som har öppet dygnet runt.
Genom en kombination av kunskap, inspiration och högt engagemang erbjuder Blomsterlandet ett prisvärt utbud med hög kvalitet där endast fantasin sätter gränserna.

Du hittar Blomsterlandet på Varuvägen 1 i Löddeköpinge.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter