Bosna har fått ny styrelse

Bosna:s styrelsearbete kommer framöver ledas av en ny ordförande. Det står klart efter årsmöte där medlemmarna valde en ny styrelse som ska leda klubben i arbetet mot den vision som finns uppsatt.
Tre personer har lämnat.

Ersan Mujevic valdes till ny ordförande, Alen Delic, Rasim Pasagic och Semir Samardzic valdes in som nya ledamöter. Även Fahrudin Suljevic , Denis Licina, Nagib Kahrimanovic Ernad Gerzic och Fatmir Skrijelj kvarstår i styrelsen med ytterligare ett år kvar på sin mandattid.

Efter mötet avtackades Mirsad Ahmedhodzic, Amko Alic och Amir Omerhodzic. 

Sedan 2019 har Amko Alic varit ekonomiansvarig i Bosnas styrelse men under lördagen lämnade han över pinnen till Rasim Pasagic som kommer ta över efter Amko. 
Vi i Bosna tackar Amko för all jobb han har åstadkommit i föreningen senaste åren och verkligen gjort ett fantastiskt arbete för Bosna i stort. 

Amir Omerhodzic avtackades för sina år i styrelsen ,sista två åren som klubbens ordförande och lämnar över ordförandeklubban till Ersan Mujevic.

"- Jag har suttit i BHSK styrelse sedan 2017 och två senaste åren som ordförande.
Tycker att vi gjorde ett fantastiskt arbete senaste året då vi lyckades gå upp till div 4.
Jag kommer vara behjälplig ändå. Jag kommer hjälpa till med de frågor som en ny styrelse vill ha hjälp med i en introduktionsfas och så vidare, säger Amir till BHSK’s hemsida."

Vi fick en kort pratstund med vår nya ordförande och här kommer en kort presentation av vår nya ordförande.

”Mitt namn är Ersan Mujevic och jag har varit aktiv i klubben flera år och haft många olika roller under åren i föreningen.

Jag anslöt mig till BHSK 2015 som spelare då i div 4. Spelade då en säsong och var tillbaka igen 2018/19 som tränaren i 2,5 år. Sedan vald som viceordförande i föreningen och spelare. Nu år 2023 som vald av årstämman som ordförande i styrelsen.

Jag är tacksam att jag fick förtroende från styrelsen att vara den nye ordförande och samtidigt vill jag passa på att tacka den gamla styrelsen för alla insatser och allt det gjorda arbetet för BHSK, inte minst avancemanget  till div 4. Jag vill även tacka alla som var bidragande faktor till denna bedrift tränare, spelare, sponsorer och vår fantastiska publik.

Härmed vill jag också betona att jag är jättetacksam och glad att alla medlemmar från gamla styrelsen, utom Amir Omerhodzic, Amko Alic och Mirsad Ahmethodzic är kvar. Nya ansikte är Alen Delic, Semir Samardzic och redan känd från tidigare Rasim Pasagic. Styrelsen är överens om näst års mål och det är, att satsa på ungdomsverksamhet samt avsluta senior serien på övre halvan av serietabellen.
Visionen är även att locka fler medlemmar och skapa ett större intresse kring föreningen. Tycker att vi är på god väg, det märktes redan på slutet av 2022. Då vi hade över 200 i publik på våra hemamatcher.

Här är Bosna:s nya styrelse 2023:

Ersan Mujevic, Ordförande,
Fahrudin Suljevic, Vice ordförande 
Alen Delic, Sekretarare
Rasim Pasagic , Ekonomiansvarig
Denis Licina, Styrelseledamot
Ernad Gerzic, Styrelseledamot
Fatmir Skrijelj, Styrelseledamot
Nagib Kahrimanovic, Styrelseledamot
Semir Samardzic, Styrelseledamot

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter