Fystränare klar för Bosna

Pusselbitarna i truppbygget 2023 fortsätter att falla på plats. Näst på tur att presenteras blir Aleksandar-Alex Polomac denna gången i rollen som fystränaren.

Alex går från rollen som målvaktstränare till fystränare i klubben. Alex som vi kallar honom har varit med Bosna senaste tio säsonger samt stöttat vår verksamhet på alla möjliga sätt som spelare, ledare , styrelsemedlem osv.

Passionen för fotboll har alltid funnits där både som spelare och även tiden efter spelandet som tränare för ungdomslag samt målvaktstränare i Bosna.

- Jag kommer att agera fystränare vilket kortfattat innebär att jag ansvarar för att se till så att varje spelare är fysiskt förberedd att kunna prestera maximalt under varje träning och match. Vidare också stötta spelarna så att de själva utvecklar sina fotbolls fysiska egenskaper och samtidigt håller sig friska, säger Alex och fortsätter:

- En spännande säsong väntar där målet blir att supportrarna ska få bevittna ett lag med mycket energi där man jobbar ända in och igenom kaklet!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter