Kaptenen Vernes Purić förlänger!

Kaptenen Vernes Purić förlänger med Bosna säsongen 2023!

Vi är igång med truppbygget inför kommande säsong och är oerhört glada över att redan kunna presentera ännu en förlängning med trotjänaren och vår kapten Vernes Purić, som 2023 påbörjar sin nionde raka säsong i Bosna.

Vernes är extremt viktig för oss både på och utanför planen och signalvärdet i den här kontraktsförlängningen är stort när vi bygger för att ta fortsatta steg i vår utveckling. 

– Jätteroligt såklart, det har inte varit några tveksamheter. Det känns som vi har något stort på gång så det ska bli jättekul och spännande att vara med även nästa år. Fotboll är fortfarande det roligaste som finns så det var inga konstigheter att jag ville fortsätta. Jag brinner verkligen för Bosna och det är ett privilegium att kunna vara supporter för en klubb och samtidigt spela för det laget, säger Bosnas lagkapten Vernes Purić.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter