Ghassan Talozi klar för Bosna

Ytterligare ett nyförvärv har bestämt sig för att representera Bosna 2023. 
Ghassan Talozi med meriter från högre divisioner har efter en tids uppehåll från fotbollen bestämt sig för att göra en comeback.

Han har spelat på såväl division 1 och 2 men höll upp från fotbollen under två senaste säsonger.
Nu tänker mittfältaren Ghassan Talozi återuppta sin fotbollskarriär och valet föll på 
Bosna.

Vi passade på att ställa några frågor till vår senaste nyförvärvet som fick visa upp sig i gårdagens match mot FC City Trelleborg när Bosna vände 1-4 underläge till 5-5.

Varför blev det just Bosna?
-Det började med en gemensam semester i Spanien den 14 juni. Det jag inte visste var att Fatte hade en dold agenda, och det var att försöka få mig återuppta min fotboll igen. Han visade sin bästa sida som ambassadör för Bosna och pratade bara gott om klubben och passionen som finns där.

Varför så lång uppehåll från fotbollen?
-Har alltid älskat att spela fotboll. Men tröttnade lite när jag fick ont i kroppen varje gång jag tränade eller spelade på konstgräs och kände att det är inte den fotbollen som jag vill spela. Men tyvärr är det så läget är i vårt land.

Vad har du för förhoppningar på 2023? 
-Som nykomlingar i serien så förväntar jag mig att vi sakta men säkert blir ett stabilt lag i serien. Men främst vill man se att utvecklingen fortsätter gå framåt, säger Ghassan.

Tränaren Daniel Mijac är väldigt nöjd med nyförvärvet: 
-I Ghassan får vi en bolltrygg tvåvägspelare som med sin rutin ska bidra till att trygga försvarsspelet men framför allt med sina fina fötter sätta sina medspelare i bra lägen.

Hjärtligt välkommen till Bosna, Ghassan!

Fortsätt håll utkik på hemsidan för fler nyheter.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter