SM Åkeri AB ny sponsor 

Bosna har den stora glädjen att berätta att vi i dagarna tecknat ett sponsoravtal 
med SM Åkeri AB som sponsrar Bosna under 2023.

Företaget ägs och drivs av Senad-Svabo Music som säger så här om sitt företag som han startade år 2010:

-Med gedigen kunskap från mångårig erfarenhet inom branschen kan vi stolt säga att SM Åkeri kan hjälpa er med det mesta inom tran­sporter för mark- och anlägg­nings­arbeten. Med våra tippbilar och maskiner levererar vi jord-, grus-, berg- och kross­produkter. Vi utför allt från finplaneringar och avtäck­ningar till grov­schakter, rörgravs­arbeten, lastningar och lossningar. Vi tar även hand om schaktmassor och kör dem till vår egen anläggning för åter­vinning. Vi löser kundernas behov och tar kvalitets­ansvar för leveransen.

Vill ni komma i kontakt med SM Åkeri AB vänligen kontakta Senad, 0762261282.

Vi i Bosna tackar SM Åkeri AB för sponsringen och önskar dem lycka till i sitt fortsatta arbete.

Nu hoppas vi att fler företag skall göra som SM Åkeri AB, och aktivt gå in och stödja Bosnas verksamhet !

Som Bosnas samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och märkas tillsammans med oss. Att synas tillsammans med Bosna blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärkets personlighet och attityd. 
Ta kontakt med oss redan idag, bhsk@bhsk.net

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter