Edon Gashi om Bosnas uppflyttning till div 4

Nästa år kommer Bosna att spela i Division 4 efter att ha vunnit i kvalet mot Croatia Helsingborg i första omgången (3-1) och Kågeröds BoIF i andra omgången (6-5).

Vi vill passa på och ställa några frågor till en av hjältarna i kvalet, vår duktige målvakt Edon Gashi.

-Hur känns det nu några dagar efter avancemanget till div 4?

Underbart, det är 3e gången jag lyckas vara med i en uppflyttning.
Jag måste säga att denna var absolut den skönaste.

-Hur var stämningen i truppen under kvalmatcher på träningar och matcher?

Jag tycker stämningen har varit mycket bra i laget speciellt mot slutet. Tycker vi har en fin sammanhållning där framförallt Fatte (sportchefen) fått ihop en bra mix med både unga och oss gamlingar haha.

-Hur vill du sammanfattar din tid i Bosna under 2022?

Tiden i Bosna har varit jätte bra.  Tycker jag har kommit in i laget bättre än förväntad. Tycker tränaren Vlado har trott på mig och jag hoppas att han är nöjd med min säsong.

-Vi såg dig röka segercigarr, vem kom på den ide?

Segercigarren var min idé, det var Zlatan som tog min ide haha. Jag dricker inte så en cigarr satt fint! 

-Om vi nu blickar framåt, vad har du för förhoppningar på 2023?

Inför 2023 hoppas jag att vi behåller stommen, det är det viktigaste. Sen får Fatmir jobba och få hit några spelare så vi kan ha ett konkurrenskraftigt lag i div4 så vi kan vara ett lag och räkna med 2023.

-Finns det något annat du vill tillägga ?

Jag vill rikta ett stort tack till alla supportar som kom till varje hemma och bortamatch, stort tack till tränarna Vlado och Danne. Sist men inte minst stort tack till Hekurim Kolgjini (materialare).


Tack så mycket Edon!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter