Div 4 nästa säsong för Bosna

Efter en gastkramande tillställning där vi behövde minst ett oavgjort resultat så lyckades vi att avancera till div.4.Detta efter att returen i Kågeröd slutat med ett oavgjort resultat nämligen 3-3.

Så som resultatet visade så var det en match som svängde fram och tillbaka, där vi hade ledningen tre gånger som Kågeröd lyckades kvittera.Sista kvarten blev en riktig nervpärs där ett Kågerödmål hade tagit matchen till förlängning, och där det förmodligen hade blivit ännu jobbigare.

Lyckligtvis så håller vi undan och får fira avancemanget tillsammans med våra ditresta supportrar.

Kan inte tacka er nog för utan ert stöd så hade det varit betydligt tuffare,så därför var det extra kul att få fira det med er.

Efter matchen så hade våra kära styrelsemedlemmar ordnat både mat samt en liten fest som hölls för både spelare, supportrar, styrelsemedlemmar samt sponsorer senare under kvällen.

Tack till alla som deltog och tack för all sång av den duktige artisten som hade hand om underhållningen.

– En jävla vilja och inställning på BHSKs samtliga spelare. Spelarna har verkligen kämpat under hela året. Vilka krigare, helt otroligt. Ett fantastiskt år har precis avslutats med avancemang till division 4 2023. 
Ett stort tack till samtliga våra sponsorer och våra supportrar. Detta är för dem, tyckte Bosna:s sportchef Fatmir Skrijelj.

Nu kommer vi förmodligen att ha ett litet uppehåll, för att sen eventuellt börja planera inför nästa år.Vi kan se fram emot många intressanta derbyn i vad som kommer att vara en mycket tuff och intressant Malmöfyra.Fram till dess så än en gång till alla som varit involverade på något sätt ett stort tack och på återseende.
Forza Bosna 

Kval till div 4
Omgång 2, match 2
2022-10-22
Brahevallen, Kågeröd 
Publik: 300

Kågeröds  BoIF - Bosna 3-3
0-1 Smajlović 3'
1-1 Lundblad 5'
1-2 Smajlović 62'
2-2 Nilsson 75'
3-2 Ćibo 80'
3-3 Lundblad 84'

Gula kort:Halilović, Salehi, E. Mujević, Gashi, Nwani

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter