Förlust för Bosna i första kvalmatchen

Den första matchen i div 4-kvalet mot Croatia slutade med förlust 0-1. Det var en välspelad match med mängder av målchanser åt båda håll. Croatia var det effektivaste laget denna kväll och avgjorde i 64 min.

Bosnas assisterande tränare Daniel Mijac sa så här efter onsdagens matchen :

Tyvärr så blev det en knapp förlust i den första kvalmatchen mot ett tajt,sammansvetsat och välspelande Croatia Helsingborg.

Vi hade en ganska klar matchplan på hur vi skulle ta oss an våra motståndare, men det gick lite sådär.Vet inte riktigt ifall vi var lite nervösa då vi hade problem med att hitta ytorna som vi ville ha för att bryta ner deras försvar.

Vi spelar lite för omständigt med för många bolltouch vilket gör att vi tappar boll i fel lägen.Bollarna som skulle ner bakom deras backlinje fastnade som oftast rakt på deras mittbackar där vi inte vann många andra bollar.

I andra halvlek så gör vi tre byten där Irfan och Edo vinner lite närkamper och Safet som hjälper Selmir med att sätta press högre upp.
Med tjugo minuter kvar så börjar vi att spela rakare med längre bollar,vi börjar vinna andra bollar, får upp våra ytterbackar vilket gör att vi får det trycket som vi ville ha.Skapar på så vis en del bra lägen, men fru Fortuna var inte på vår sida idag.

Nu laddar vi för returen på lördag och hoppas att vi får marginalerna på vår sida då.
Att vi ska gå mållösa två matcher på raken har jag svårt att tro, så vi ska fortsätta att tro på det och göra vårt yttersta för att ta oss vidare.

Hoppas även att många av våra supportrar sluter upp på lördag, för vi kommer att behöva allt stöd vi kan få.Forza Bosna 

Kval till div 4
Omgång 1, match 1
2022-10-05
Krockbäcks IP
Publik: 150

Bosna - Croatia Helsingborg 0-1
0-1 Fristedt 64’

Gula kort: Purić, I Mujević 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter