Förlust 2-1 mot Kvarnby

Dagens match mot Kvarnby IK var seriens sista match för detta året.
Däremot så är det inte den sista matchen vi spelar i år, nu väntar kval nästa vecka.

Matchen mot Kvarnby förlorades med 2-1.
Dagens match hade vi en plan på att fokusera lite extra på vårt passningspel eftersom de sista matcherna har det inte fungerat riktigt.
Vi startar matchen på sämsta möjliga sätt genom att släppa in ett mål efter ca: 6-7 minuter.
Tycker vi ta oss lite i kragen och krigar på, och när första halvleken är slut så tycker jag att vi skapar ett bra tryck mot motståndarnas mål och skapar mycket mer chanser än vad Kvarnby gör. Stundtals så hittar vi tillbaka med vårt passningspel och då ser det bra ut. 1-0 efter 45 min.

Andra halvlek startar och jag tycker att det är en rätt så jämn match, vi skapar en del chanser likaså som hemmalaget.
Nästa mål gör vi i 60:e minuten genom Selmir assisterad av Damon.
Kvarnby gör 2-1 tio minuter senare där vi inte riktigt ligger rätt med backlinjen.
Vi ändrar lite i uppställningen och går upp med 2 forwards samtidigt där vi byter in lite spelare för att få ny energi i laget, trots det så slutar matchen 2-1 till hemma laget, tråkigt. Vi hade inte glöden idag, kan vara så att vi är klara för kval så var det att spela av matchen bara.
När man spelar match oavsett hur mycket den betyder så måste man alltid ge minst 100%.