Henry Safi och Ersan Mujevic målgörare när Bosna vann

2-0 vann Bosna med på hemmaplan mot Saba Palestina.Bakom segern låg ett mål var av Henry Safi och Ersan Mujevic.

Det var kanske säsongens viktigaste match som spelades i dag för vår del mot ett Saba Palestina som i sin tur behövde poäng för att undvika ett negativt kval.

Vinst samtidigt som Croatia tappade poäng och kval var säkrat.

Sagt och gjort så vinner vi ganska komfortabelt, men utan att övertyga.Visst att vinna utan att på något sätt spela bra är en styrka i sig, men det kommer inte att räcka till i kvalet ifall vi allihop tillsammans inte hittar tillbaka till grunderna som vi hade under vårsäsongen.

Vi måste hitta tillbaka till lugnet där vi kunde slå mer än tre passningar inom laget,visa mer jävlar anamma när spelet hackar,glädjas tillsammans när vi gör mål men framförallt så får vi definitivt inte börja med att gnälla på varandra.Små negativa grejer som vi jobbade bort under vintern/våren har åter börjat komma till ytan igen.

Nu har vi drygt två veckor på oss att hjälpas åt med att närvara på träningarna, pusha varandra, hålla ett bra tempo på övningarna samt att alla på sitt sätt förbereder sig på sitt sätt inför kommande kval,så är jag övertygad att spelet kommer tillbaka.

Hoppas även att vi får så mycket support vi bara kan få, för att stödet vi får från er runt omkring är ovärderligt.Nu laddar vi om och ser fram emot kva

Division 5 Sydvästra, 2022
Omgång 21
2022-09-24
Krockbäcks IP
Publik : 100

Bosna - Saba Palestina 2-0
1-0 Safi 4’
2-0 E. Mujević 45' 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter